SUPERSTERK*(e) Branding

We ❤️ branding

Op zoek naar een branding specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden. Onze SUPERSTERK* branding expertise is gebaseerd op zowat 15 jaar ervaring met storytelling, native advertising, redactie en branded journalism. Online, offline en crossmediaal. Voor SUPERSTERK* is branding en positionering de essentie van een merk. Het is geen (exclusief) verhaal van clicks, page views en page dwell times.  Het is ook een verhaal van brand awareness, salience, brand storytelling, (visuele) merkidentiteit, … Je merk sterk maken door mensen te begeesteren en ze fan van jouw merk te maken, heeft geen uitstaans met total page views, cost per lead of sales funnels.  Branding brengt je merk op dat punt dat jouw (potentiële) klanten beslissen om fan te worden van jouw merk. Goede branding plaats jouw klanten daarbij centraal in jouw merkverhaal. Gewoon omdat ze jou leuk, interessant en spannend vinden. En zich met je merk kunnen associëren. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze branding skills kennen geen grenzen. 

 

SUPERTERK* Agency Digital marketing specialist in Hasselt

Branding maakt je (merk) uniek

Branding is voor SUPERSTERK* een gereedschapskist die toelaat om temidden alle eenheidsworst die mensen dagelijks op zich krijgen afgevuurd, uniek te zijn. Wandel je (virtueel) wel eens langs een concept store van een hip merk terwijl je bij jezelf denkt: ‘Wie koopt dit eigenlijk ?’ Perfect. Dat is een merk met een duidelijke branding. Een duidelijk merkverhaal. Want branding & brand storytelling maken duidelijk voor wie een merk is bedoeld. Via branding maak je als merk met andere woorden duidelijk voor wie je er bent, maar ook voor wie je er niet bent. En zo word je uniek. Branding kan je bovendien enkel op een succesvolle manier doen wanneer je ook echt empathie hebt voor de mensen/klanten waarvoor je meerwaarde wil creëren. Laat dat even binnen komen.

 

Jouw merk = een verhaal

Bij SUPERSTERK* is branding serious business. We zien branding als onderdeel van een dynamische marketingmix die klanten enthousiasmeert (en converteert).  Branding als hefboom om van jouw merk een ❤️ brand te maken. Als branding bureau in Hasselt concentreren we onze aanpak rond een omnichannel approach die resultaatgericht is. Als een proces van voortschrijdend inzicht waarbij we gebruik maken van specifieke branding technieken als onlosmakelijke onderdelen van een succesvolle brand awareness / brand activation / brand conversion strategie. 

 

Branding strategie

Branding is ook voor jouw merk een cruciale succesfactor op het vlak van merkvisbiliteit, merkidentiteit en merkactivatie. Meer dan ooit drukken mensen zich uit door wat ze kopen en hoe ze gebruiken wat ze kopen. Zo wordt een product (of oplossing) een verhaal. Een ervaring, een vorm van zelfexpressie, een zoektocht naar zingeving. Dit is wie je bent. Met jouw merk schrijven mensen iedere dag een stukje van hun eigen leven en van jouw merkverhaal. Branding als katalysator van iemands persoonlijkheid, van aspiraties van wie we zijn of zouden willen zijn. Branding geeft vorm aan dromen en verwachtingen. En hoe beter die dromen en verwachtingen matchen met jouw (potentiële) klanten, des te sterker je staat als merk. Bij SUPERSTERK* staan we alvast klaar om zij aan zij met jou je branding ideeën vorm te geven.