SUPERSTERK*(e) Brand Storytelling

We ❤️ brand storytelling

Op zoek naar een brand storytelling specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden. Onze SUPERSTERK* brand storytelling expertise is gebaseerd op zowat 15 jaar ervaring met storytelling, native advertising, redactie en branded journalism. Online, offline en crossmediaal. Voor SUPERSTERK* is brand storytelling het verhaal van een merk. Het is geen (exclusief) verhaal van clicks, page views en attention times.  Je merk sterk maken door mensen te begeesteren en ze fan van jouw merk te maken, heeft geen uitstaans met total page views, cost per lead of sales funnels.  Brand storytelling brengt je merk op dat punt dat jouw (potentiële) klanten beslissen om vrienden te worden met jou. Gewoon omdat ze jou leuk, interessant en spannend vinden. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze brand storytelling skills kennen geen grenzen. 

SUPERTERK* Agency Digitale Strategie specialist in Hasselt

Brand Storytelling maakt je (merk) uniek

Brand Storytelling is voor SUPERSTERK* een gereedschapskist die toelaat om temidden alle eenheidsworst die mensen dagelijks op zich krijgen afgevuurd, uniek te zijn. Wandel je (virtueel) wel eens langs een concept store van een hip merk terwijl je bij jezelf denkt: ‘Wie koopt dit eigenlijk ?’ Perfect. Dat is een merk met een duidelijke brand storytelling. Want brand storytelling maakt duidelijk voor wie een merk is bedoeld. Via brand storytelling maak je als merk met andere woorden duidelijk voor wie je er bent, maar ook voor wie je er niet bent. En zo word je uniek. Brand storytelling kan je bovendien enkel op een succesvolle manier doen wanneer je ook echt empathie hebt voor de mensen/klanten waarvoor je meerwaarde wil creëren. Laat dat even binnen komen.

 

 

Jouw merk = een verhaal

Bij SUPERSTERK* is brand storytelling serious business. We zien brand storytelling als onderdeel van een dynamische marketingmix die klanten enthousiasmeert (en converteert).  Brand storytelling als hefboom om van jouw merk een ❤️ brand te maken. Als brand storytelling bureau in Hasselt concentreren we onze brand storytelling aanpak rond een omnichannel approach die resultaatgericht is. Als een proces van voortschrijdend inzicht waarbij we gebruik maken van brand storytelling technieken als onlosmakelijke onderdelen van een succesvolle brand awareness / brand activation strategie. 

Brand Storytelling Strategie

Brand storytelling is ook voor jouw merk een cruciale succesfactor op het vlak van merkvisbiliteit, merkidentiteit en merkactivatie. Meer dan ooit drukken mensen zich uit door wat ze kopen en hoe ze gebruiken wat ze kopen. Zo wordt een product (of oplossing) een verhaal. Een ervaring, een vorm van zelfexpressie, een zoektocht naar zingeving. Dit is wie je bent. Met jouw merk schrijven mensen iedere dag een stukje van hun eigen leven en van jouw merkverhaal. Brand storytelling als katalysator van iemands persoonlijkheid, van aspiraties van wie we zijn of zouden willen zijn. Brand storytelling geeft vorm aan dromen en verwachtingen. En hoe beter die dromen en verwachtingen matchen met jouw (potentiële) klanten, des te sterker sta je als merk. Bij SUPERSTERK* staan we alvast klaar om zij aan zij met jou je brand storytelling ideeën vorm te geven.