SUPERSTERK*(e) Copywriting

SEO Copywriting

SEO copywriter(s) in Hasselt en omstreken ? Jazeker, bij de vleet. SEO copywriter(s) in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C ? Tja, dan wordt het SEO copywriting peloton in Hasselt (en daarbuiten) daarentegen al snel uitgedund. SUPERSTERK* kan  copywriting credits voorleggen om u tegen te zeggen. Wij deden (en doen) copywriting voor de grote- en kleine jongens en meisjes in de uitgeverswereld, bedrijven en organisaties.    Wij gaan samen met jou aan de slag. Samen de puzzelstukjes samenvoegen tot een schitterende copywriting legpuzzel die return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze copywriting skills kennen geen grenzen. Beschouw SUPERSTERK* bijgevolg als een copywriting huishoudmerk.

SUPERTERK* Agency Digital marketing specialist in Hasselt

Game Plan

Bij SUPERSTERK* geen copywriters die droogweg copy afleveren en enkel oog hebben voor hun stukje van de puzzel. De basis van SUPERSTERK*(e) copywriting is een game plan. Een copywriting strategie is voor ons met andere woorden het begin van alle werk. Eerst gaan we rond de tafel, voor het scherm of  aan de lunch. Zoals jij het graag wil. Van daaruit bepalen we de visie, missie en objectieven en vertalen we die naar werkbare en behapbare stappen. Samen met jou. Vervolgens gaan we aan de slag met duidelijke meetpunten. KPI’s. Zo weet zowel jij als SUPERSTERK* perfect hoe de vork in de copywriting steel zit en of we er samen op vooruit gaan.

Analytics=key

Voor SUPERSTERK* moet een copywriter vloeiend Google Analytics, website stats, Facebook & Instagram statistics en social listening spreken. Een bevlogen, wervende schrijfstijl waar de vonken vanaf vliegen, dat vinden wij uiteraard prima. Wanneer die literaire en/of creatieve exploten echter niet worden omgezet in het grotere plaatje, waarbij vooral de business van de klant zienderogen vooruit gaat, dan sta je nergens. Bij SUPERSTERK* doen we naast wervende copy evenzeer aan running the numbers. Voortschrijdend inzicht om zo steeds meer resultaat te boeken met woorden, zinnen en letters die druipen van plezier. 

Copywriting = storytelling

Herinner je je dat moment tijdens een onvergetelijke avond met familie en vrienden ? Dat moment dat je bij een knetterend houtvuur en een lekker glas wijn een spannend vakantieverhaal vertelde.  Terwijl luisterde iedereen ademloos naar wat je te vertellen had.  Dat soort verhalen maakt SUPERSTERK* voor je business. Waarom ? Klanten gaan niet langer (enkel) op zoek naar producten of diensten. Ze zoeken met andere woorden betekenis, dingen waarmee zich kunnen vereenzelvigen, verhalen (van merken) waarmee ze zich kunnen identificeren. Met oprechte, authentieke en vakkundige storytelling kan je je bedrijf naar ongekende hoogtes stuwen en van je merk een ❤️ brand maken. Storytelling ook als onderdeel van een onweerstaanbare customer journey. SUPERSTERK* toont je de weg. Niets voor niets is het raketijsje onze mascotte. Oh ja, storytelling dat is voor ons tekst EN beeld. Schrijfsels en foto’s en video’s. Meer weten ? Klik op … Tap Here of begin meteen een leuke babbel via Messenger of Whatsapp. 😀