SUPERSTERK*(e) Copywriting

Copywriting die scoort

Op zoek naar een copywriting bureau in Hasselt en omstreken ? Een copywriting expert in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C met focus op groei van jouw merk ? Dan ben je bij SUPERSTERK* aan het juiste adres. SUPERSTERK* kan copywriting credits voorleggen om u tegen te zeggen. Wij deden (en doen) copywriting voor grote namen in de uitgeverswereld, bedrijven en andere organisaties.  Samen met jou gaan we aan de slag om de puzzelstukjes samen te voegen tot een schitterende copywriting legpuzzel die return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze copywriting skills kennen geen grenzen.

 

SUPERTERK* Agency marketing automation specialist in Hasselt

Even sparren over wat
copywriting
ook voor jouw merk
kan betekenen ?

Copywriting bureau Hasselt - Copywriter- Copywriting expert

Game Plan

Bij SUPERSTERK* geen copywriters die droogweg copy afleveren en enkel oog hebben voor hun stukje van de puzzel. De basis van onze SUPERSTERK*(e) copywriting is een game plan. Een ¬†copywriting strategie is voor ons met andere woorden het begin van alle werk. Eerst gaan we rond de tafel, voor het scherm of ¬†aan de lunch. Zoals jij het graag wil.¬†Van daaruit bepalen we de visie, missie en objectieven en vertalen we die naar werkbare en behapbare stappen. Samen met jou. Vervolgens gaan we aan de slag met duidelijke meetpunten. KPI’s. Zo weten zowel jij als SUPERSTERK* perfect hoe de vork in de copywriting steel zit en of we er samen op vooruit gaan.

✅ Brand storytelling

✅ Brand copy, ad copy, product copy (e-commerce)

‚úÖ¬†Media copywriting (persberichten, …)

✅ Keyword research, topical authority, search intent 

✅ Content Optimization

✅ Copywriting audit

✅ Marketing campaigns

✅ E-mail marketing copy 

✅ Short copy / Long copy

 

Data Insights

Voor SUPERSTERK* moet een copywriter vloeiend GA4, GSC, FB/IG statistics, SEO/SEA en social listening spreken. Een bevlogen, wervende schrijfstijl waar de vonken vanaf vliegen, dat vinden wij uiteraard prima. Wanneer die literaire en/of creatieve exploten echter niet worden omgezet in het grotere plaatje waarbij vooral de business van de klant zienderogen vooruit gaat, dan sta je nergens. Bij SUPERSTERK* doen we naast wervende copywriting  dan ook het cijfer (lees: analyse) werk. Leidt onze copy ook tot meer conversie, engagement en merkvisibiliteit ? Voortschrijdend inzicht om zo steeds meer resultaat te boeken met woorden, zinnen en letters die knetteren van plezier. 

 

Copywriting FAQ

Een copywriter maakt commerci√ęle teksten voor een bedrijf, maar ook teksten voor niet-commerci√ęle doeleinden. Bedoeling van die teksten is om een bepaald (doel)publiek van iets te overtuigen of om een publiek ertoe aan te zetten om specifieke producten en diensten aan te kopen.
Copywriting is de essentie van je merk. Je product of dienst kan nog zo goed zijn, wanneer het niet zichtbaar is omdat je de kernboodschap niet op een aantrekkelijke manier kan overbrengen, sta je nergens. Goede copywriting is de basis om mensen te overtuigen om voor jouw merk, product, dienst of organisatie te kiezen.
Een goede copywriter maakt niet zomaar teksten. Hij/zij heeft een arendsoog voor de business strategie van je merk. En weet die perfect te vertalen/verenigen met de behoeftes van je klant tijdens elk moment van de klantreis. Dat combineert hij/zij met brede inzichten, analyse en doelgerichtheid. Resultaat: copy die aantrekt, converteert en engageert.