SUPERSTERK*(e) Digitale Strategie

We ❤️ Digital Strategy

Een digitale strategie ontwikkelen voor jouw merk ? Dan ben je bij SUPERSTERK* Agency aan het juiste adres. Als digitale strategie specialist in Hasselt mikken we heel specifiek op kleine (en ook wel middelgrote) bedrijven zodat we de uitwerking van die digitale strategie heel praktisch en resultaatgericht kunnen houden. Zonder ingewikkelde teams, processen en trajecten, maar wel met een reproduceerbaar, resultaatgericht raamwerk.  In globo nemen jij en wij  je bedrijfsprocessen onder de loep. Dat klinkt gewichtig. Is het niet. We gaan gewoon de manier bekijken waarop je als merk (en bedrijf) werkt voor bijvoorbeeld rapportering, logistiek, merkvisbiliteit, klantenactivatie… Van daaruit kijken we naar mogelijke optimalisatie trajecten die je met digital first kan bereiken. Soms kan het bijvoorbeeld zo eenvoudig zijn dat je beslist je mailcampagnes voortaan volledig te automatiseren, gekoppeld aan landing pages met duidelijke CTA’s voor klantenactivatie. Of door een chat app toe te voegen aan je website. Om dichter bij je klanten te zijn en hen 24/7 bij te staan. Het is aan jou om te bepalen waar je de accenten wil leggen. Wij adviseren jou dan graag of dat haalbaar is en hoe we dat best aanpakken. Wij doen aan digitale strategie vanuit het perspectief van meerwaarde voor de klant. Niet omdat iedereen het doet. Ook omdat het jouw merk future proof maakt.  Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze digitale strategie skills kennen geen grenzen. 

Digitale strategie specialist in Hasselt
SUPERTERK* Agency Digitale Strategie specialist in Hasselt

Praktisch & resultaatgericht

Vaak worden er bij digitale strategieprojecten allerlei toeters en bellen bij gehaald omdat ze hip zijn. Omdat iedereen ze heeft. Bij SUPERSTERK* Agency weten we dat je daar als kleine(re) ondernemer geen boodschap aan hebt. Je wil wel digitaal gaan, maar het moet ook opbrengen. Het moet ergens toe leiden, en dat is meer visibiliteit, activatie en convertie van je bestaande- en nieuwe klanten. Voor niets gaat de zon op. Dat treft. Wij denken net zoals jij. Jezelf verliezen in techniciteit en onnodige details is zinloos. Hoofdzaak is dat het grote plaatje klopt wanneer het aankomt op digitale strategie. Digitale strategie KPI’s zorgen er intussen voor dat zowel jij als wij weten dat we op de juiste digitale strategie koers zitten voor je merk. Yes, we can.

Digitale Strategie = 360°

Bij SUPERSTERK* is digitale strategie serious business. We zien digitale strategie als onderdeel van een dynamische mix die klanten enthousiasmeert (en converteert). Digitale strategie als hefboom om van jouw merk een ❤️ brand te maken. Als digitale strategie specialist in Hasselt concentreren we onze digitale strategie aanpak rond een 360° resultaatgerichte approach. Als een proces van voortschrijdend inzicht waarbij we gebruik maken van digital strategy tools en van digitale strategie expertise als onlosmakelijke onderdelen van een succesvolle digitale strategie. Samen bepalen we de visie, missie en objectieven van jouw digitale strategie plan en vertalen dat naar werkbare- en behapbare stappen. Vervolgens gaan we aan de slag met duidelijke meetpunten :  digitale strategie kpi’s. Zo weet zowel jij als SUPERSTERK* perfect hoe de vork in de digital strategy steel zit en of we er samen op vooruit gaan.

Digitale strategie specialist in Hasselt

Digital First

Een digitale strategie vormt  voor SUPERSTERK* Agency een werkbaar en overzichtelijk geheel. Onze digitale strategie bestaat dan ook uit een aantal specifieke pijlers. Je web presence bijvoorbeeld. Dat kan een website zijn die niet alleen een onvergetelijk uithangbord vormt van je merk, maar tegelijkertijd fungeert als een geoliede machine met CTA’s, contactpunten, customer testimonials, … Kortom, een website die je klanten aanzet tot actie. Online marketing ook. Dit kunnen online banneradvertenties zijn, zoekmachine marketing, promoted Instagram- of Facebook posts, LinkedIn-advertenties, blogs, gastblogs, nieuwsbrieven, e-mailmarketing, … zijn. Online- & Social Selling ook. Kortom, alles waar efficiëntiewinsten en omzetgroei te boeken vallen door je business digitaal te maken. Wil je meer weten over hoe wij de digitale strategie voor jouw bedrijf zien ? Stuur dan een mailtje naar hello@supersterk.be voor een afspraak en een leuke babbel.