SUPERSTERK*(e) E-mail marketing

E-mail market(k)ing

Op zoek naar een e-mail marketing specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  SUPERSTERK* Agency is een e-mail marketing expert in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. E-mail marketing is ons ding. Het is voor SUPERSTERK* de magic bullet van een resultaatgericht marketing gameplan.  Wij gaan dan ook samen met jou aan de slag om een performante e-mail marketing strategie op te zetten en uit te werken. Samen de puzzelstukjes samenvoegen tot een schitterend e-mail marketing plan dat return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze e-mail marketing skills kennen geen grenzen. 

 

e-mail marketing plan
SUPERTERK* Agency Digitale Strategie specialist in Hasselt

E-mail marketing gameplan

Bij SUPERSTERK* zijn we fans (en kenners) van e-mail om nieuwe klanten aan te trekken . Ook om bestaande klanten verder te enthousiasmeren. Social media marketing is als een feestje waarop doorgaans veel volk is uitgenodigd. Volk dat je niet echt kent en dat mogelijk ook niet echt geïnteresseerd is in jouw merk. E-mail marketing is daarentegen als samen een koffie gaan drinken om het over jouw merk te hebben. De cijfers liegen er niet om: de gemiddelde open rate van een mailing naar jouw klanten ligt tussen 15% en 30%. De click-to-open rate zelfs tussen 20% en 30%. (benchmarks Campaign Monitor 2022) Vergelijk dat met een miezerige 0.07% (organische) click through rate bij Facebook en je weet het wel. Tuurlijk, je kan Facebook/Instagram advertentiegeld spenderen, maar bij e-mail moet je dat niet. En het effect is veel doeltreffender. What’s not to like ?

E-mail marketing werkt

Jouw (potentiële) klanten benaderen via e-mail is bijzonder krachtig en erg veelzijdig. Dat kan gaan van een eenvoudig mailing zonder segmenatie/personalisatie over hyper gepersonaliseerde e-mail campagnes tot geautomatiseerde e-mail flows en e-mail funnels. Verdwalen in het grote e-mail marketing bos doe je met SUPERSTERK* niet. Samen met jouw zetten wij immers een duidelijke strategie uit en vertalen dat naar een praktisch plan dat werkt. En, we plakken er ook meetpunten aan vast. Zo weten jij en wij of we erop vooruitgaan. Wil je op korte- en middellange termijn positieve resultaten boeken met e-mail, dan is SUPERSTERK* Agency  jouw partner bij uitstek.

e-mail marketing strategie

E-mail marketing strategie

E-mail campagnes/flows opzetten die scoren, dat vraagt veel doorzicht. Elk detail is immers belangrijk. Strategie, doelgroepen, lijstsegmentatie, triggered e-mails, e-mail flow automatisatie en -personalisatie: het hoort allemaal bij een doordachte aanpak. Sterker nog: zelfs de keuze van de bewoordingen in het onderwerp van een mailing kan een wereld van verschil maken. Dat weten we bij SUPERSTERK* als geen ander. Samen maken we van jouw merk een e-mail marketing kampioen en vooral een merk dat via e-mail nieuwe klanten aantrekt en zo meer omzet genereert. Wil je het er met ons over hebben ? Klik dan even op ‘Tap Here’.