SUPERSTERK*(e) E-mail Marketing

Digital market(k)ing

Op zoek naar een digital marketing specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  SUPERSTERK* Agency is een digitale marketing expert in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. Digital marketing is voor SUPERSTERK* een belangrijk element in een resultaatgericht marketing game plan.  Wat maakt SUPERSTERK* op dat vlak anders dan andere agencies ? Wij zien digital marketing als een middel, niet als een doel. Digital marketeers hebben doorgaans een digitale hamer als gereedschap. En zo wordt elke marketing uitdaging  een digitale nagel. Niet zo voor SUPERSTERK*. Wij gaan samen met jou aan de slag om een performant digital marketing plan op te zetten. Een digital marketing plan dat onderdeel uitmaakt van een bredere marketingvisie. Samen de puzzelstukjes samenvoegen tot een schitterend digital marketing plan dat return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze digital marketing skills kennen geen grenzen. 

e-mail marketing plan
SUPERTERK* Agency marketing automation specialist in Hasselt

Digital marketing game plan

Bij SUPERSTERK* zijn we fans van digital marketing om nieuwe klanten aan te trekken en tractie/awareness/conversie te creëren voor je merk. Ook om bestaande klanten verder te enthousiasmeren. Nuance: digital  marketing is als een feestje waarop doorgaans veel volk is uitgenodigd. Mensen die je niet echt kent en die mogelijk ook niet echt geïnteresseerd zijn in jouw merk. Digital marketing is dus ook een kwestie van strategie: weten wat je niet gaat doen en wie je buiten je merkverhaal wil laten. Je kan niet alles voor iedereen zijn. Digitale marketing succesvol maken voor je merk is dan ook een gebaseerd op een realistisch raamwerk, de customer journey optimaal faciliteren met content/boodschappen die aanspreekt, weten wat je wel en niet gaat doen, meetpunten opzetten, voortschrijdend inzicht,… Zie je het even niet meer ? No worries, wij wel.

Digital marketing werkt

Jouw (potentiële) klanten benaderen via digital marketing is bijzonder krachtig en erg veelzijdig. Je moet het echter wel gericht en budget geoptimaliseerd inzetten. Verdwalen in het grote, digitale marketing bos doe je met SUPERSTERK* niet. Samen met jouw zetten wij immers een duidelijke strategie uit en vertalen dat naar een praktisch plan dat werkt. En, we plakken er ook meetpunten aan vast. Zo weten jij en wij of we erop vooruitgaan. Wil je op korte- en middellange termijn positieve resultaten boeken met digitale marketing, dan is SUPERSTERK* Agency  jouw partner bij uitstek.

e-mail marketing strategie

Digital marketing strategie

Digital marketing campagnes/flows opzetten die scoren, dat vraagt doorzicht. Elk detail is immers belangrijk. Strategie, doelgroepen, segmentatie, triggered e-mails, landing pages, flow automatisatie en -personalisatie: het hoort allemaal bij een doordachte aanpak. Dat weten we bij SUPERSTERK* als geen ander. Samen maken we van jouw merk een digital marketing kampioen. En vooral een merk dat via digital marketing nieuwe klanten aantrekt en zo meer omzet genereert. Wil je het er met ons over hebben ? Klik dan even op ‘Tap Here’.