SUPERSTERK*(e) Content Marketing

We ❤️ content marketing

Op zoek naar een content marketing specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden. Wij zijn content marketeers in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C ? SUPERSTERK* kan content marketing credits voorleggen om u tegen te zeggen. Onze content marketing expertise is ontstaan door jarenlange ervaring met brand storytelling, native advertising, redactie en branded journalism. Online, offline en crossmediaal. Volgens ons kan je immers niet met content marketing bezig zijn wanneer je aan de basis geen ervaring hebt met tekst, beeld, video en storytelling. De kracht van een headline, video of podcast die clicks genereert moet je begrijpen. Het zijn geen clicks just for the sake of it, maar clicks omdat je weet hoe je mensen kan verrassen, ontroeren en vooral informeren. Ook omdat we weten hoe je een merk in de kijker moet zetten zonder voorspelbare marketingrecepten. Wij doen aan content marketing vanuit het perspectief van meerwaarde voor de klant.  Met die insteek volgen de targets, KPI’s en CTR’s vanzelf.  Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze content marketing skills kennen geen grenzen. 

 

SUPERSTERK*(e) content marketing
SUPERTERK* Agency Digitale Strategie specialist in Hasselt

Content Marketing = Customer Journey

Content marketing is voor SUPERSTERK* veel meer dan headlines, in- en outbound links, zorgvuldig geselecteerde keywords, spannende storytelling, meta descriptions, content sharing, push and pull, … Bij SUPERSTERK* kiezen we resoluut voor content marketing minutieus aangepast aan elke fase van de customer journey. Zo worden je content marketing efforts tegelijkertijd de brandstof, smeerolie en koelvloeistof om je klanten voor altijd fan van jouw merk te maken. Content Marketing KPI’s zorgen er intussen voor dat zowel jij als wij weten dat we op de juiste content marketing koers zitten voor je merk. Yes, we can.

 

Content Marketing = Omnichannel

Bij SUPERSTERK* is content marketing serious business. We zien content marketing als onderdeel van een dynamische marketingmix die klanten enthousiasmeert (en converteert).  Content marketing als hefboom om van jouw merk een ❤️ brand te maken. Als content marketing specialist in Hasselt concentreren we onze content marketing aanpak rond een omnichannel approach die resultaatgericht is. Als een proces van voortschrijdend inzicht waarbij we gebruik maken van content marketing tools en van content marketing expertise als onlosmakelijke onderdelen van een succesvolle content marketing strategie. Zowel online als offline. Wie denkt dat content marketing gelijk staat aan (uitsluitend) digitale marketing, die slaat volgens ons de bal mis. Content Marketing  is een complexe, crossmediale mix die zijn tentakels uitstrekt doorheen socials, print, tv, on demand video (Youtube), e-mail, … Iedereen wil op de eerste pagina van Google en liefst zonder tonnen budget te spenderen. Een doordachte content marketing strategie brengt je daar. Samen bepalen we de visie, missie en objectieven van jouw content marketing plan en vertalen dat naar werkbare- en behapbare stappen. Vervolgens gaan we aan de slag met duidelijke meetpunten :  content marketing kpi’s. Zo weet zowel jij als SUPERSTERK* perfect hoe de vork in de content marketing steel zit en of we er samen op vooruit gaan.

 

content marketing in hasselt

Content Marketing Strategie

Content marketing is ook voor jouw merk een succesfactor op het vlak van je merkvisbiliteit, merkidentiteit en conversieratio. Het is een versneller voor het opbouwen van vertrouwen naar je merk toe, het genereren van leads en het cultiveren van klantenloyaliteit. Sterker nog: content marketing is de nieuwe norm om je klanten te bereiken en te raken. Zij verwachten van jou een spannend merkverhaal. Een verhaal waarmee ze zich kunnen associëren en waarin ze kunnen meegaan. Content marketing helpt je in die optiek om te evalueren (en bij te sturen) wat jouw klanten van jou verwachten en waarom ze jou boven een ander merk of bedrijf verkiezen. Investeer daarom tijd en middelen in content marketing. Bij SUPERSTERK* staan we alvast klaar om zij aan zij met jou je content marketing doelen te behalen. Beloofd.