SUPERSTERK*(e) Marketing Automation

Marketing Automation

Op zoek naar een marketing automation specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  SUPERSTERK* Agency is een marketing automation expert in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. Wat maakt SUPERSTERK* op dat vlak anders dan andere agencies ? Wij zien marketing automation als een middel, niet als een doel. Daarbij leggen wij de focus op een optimale customer journey en maximale conversie. Daarenboven houden we ons ver weg van ingewikkelde tools, flows en processen. Die gaan immers in de weg zitten wanneer de focus enkel ligt op de marketing automation tools zelf. Samen met jou gaan wij aan de slag om een marketing automation plan op te zetten dat return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze marketing automation skills kennen geen grenzen. 

 

Even sparren over wat marketing automation ook voor jouw merk kan betekenen ?

Marketing Automation game plan

Bij SUPERSTERK* zijn we fans van marketing automation om nieuwe klanten aan te trekken en tractie/awareness/conversie te creëren voor je merk. Marketing automation is voor ons echter veel meer dan een allegaartje van tools die worden ingezet omdat iedereen ze gebruikt.  Customer.io, Eloqua, ActiveCamaign, Salesforce, HubSpot, Zapier, … De lijst met marketing automation tools is eindeloos. (Potentiële) klanten hebben hier echter geen boodschap aan. Marketing automatisering is geen doel op zich. Wel een middel. Optimaal ingezet, sluit het naadloos aan bij de klantervaring. Marketing automatisering is dus ook een kwestie van strategie: weten wat je niet gaat doen en wat je buiten je merkverhaal wil laten. Je kan niet alles voor iedereen zijn. Zie je het even niet meer ? No worries, wij wel.

 

Marketing Automation die werkt

Jouw (potentiële) klanten benaderen via marketing automation is bijzonder krachtig en erg veelzijdig. Je moet het echter wel gericht en budget geoptimaliseerd inzetten. Verdwalen in het grote, marketing automation bos doe je met SUPERSTERK* niet. Samen met jouw zetten wij immers een duidelijke strategie uit en vertalen die naar een praktisch plan dat werkt. En, we plakken er ook meetpunten aan vast. Zo weten jij en wij of we erop vooruitgaan. Wil je op korte- en middellange termijn positieve resultaten boeken met marketing automatisering, dan is SUPERSTERK* Agency  jouw partner bij uitstek.

 

SEO specialist uit Hasselt. SEO expert in Hasselt. SEO bureau.