SUPERSTERK*(e) SEO/SEA/SMM

SEO Optimalisatie & SEA/SMM

Op zoek naar een SEO/SEA/SMM specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  SUPERSTERK* Agency is een SEO/SEA/SMM bureau slash Search Engine Optimization expert in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. In tegenstelling tot andere bureaus/agentschappen vertrekken we bij SUPERSTERK*  van een strategie. Wat gaan we doen, maar vooral ook: wat gaan we niet doen ? Je bouwt je huis toch ook niet op basis van een aantal ideeën van een metser (met alle respect voor metsers), maar schakelt eerst een architect in voor een onderbouwd plan. De digitale tools zijn daarbij een middel, geen doel. Wij deden (en doen) SEO optimalisatie & SEA/SMM voor heel wat namen in de uitgeverswereld, bedrijven en organisaties. Ook met jouw merk gaan we graag aan de slag. Samen de puzzelstukjes laten passen tot een schitterende SEO/SEA/SMM machine die return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze SEO/SEA/SMM skills kennen geen grenzen.

SEO visibiliteit = cruciaal
SUPERTERK* Agency Digitale Strategie specialist in Hasselt

SEO/SEA/SMM Game Plan

Bij SUPERSTERK* is SEO/SEA/SMM serious business. We zien Search Engine Optimization (SEO) optimalisatie niet als iets dat op zichzelf staat maar wel als onderdeel van een doordachte content marketing strategie. In combinatie met SEA/SEM krijg je als merk zo een mooie marketing mix van short term performance marketing en long term brand building. Als SEO specialist in Hasselt concentreren we onze SEO strategie rond  een game plan dat werkt. Als een iteratief proces waarin SEO/SEA/SMM tools,  -setup, SEO keyword research en on-site SEO/SEA/SMM optimalisatie het begin een succesvolle SEO/SEA/SMM strategie zijn. Iedereen wil op de eerste pagina van Google. Op basis van jouw verwachtingen en onze input gaan we voor ‘page 1’. Samen bepalen we de visie, missie en objectieven en vertalen we die naar werkbare en behapbare stappen. KPI’s vormen daarbij de objectieve meetpunten. Zo weet zowel jij als SUPERSTERK* perfect hoe de vork in de SEO/SEA/SMM steel zit en of we er samen op vooruit gaan.

SEO=Key

Voor SUPERSTERK* moet een SEO/SEA/SEM expert vloeiend Google Analytics, Google Search Console, on-page optimisation, keyword research,  landing pages en dies meer spreken. Succesvolle SEO/SEA/SEM optimalisatie is een vak op zich. Het gaat niet enkel over wervende copy/beeld/audio met de juiste sleutelwoorden en keyphrases maar ook om technische SEO/SEA/SMM optimalisatie. Site performantie, site authority, … : het zijn allemaal elementen die bijdragen aan een optimale Google Ranking. Bij SUPERSTERK* doen we naast resultaatgerichte SEO optimalisatie evenzeer aan analyse en cijferwerk. Zo bouwen we een SEO optimalisatie traject uit op basis van voortschrijdend inzicht om jouw bedrijf te brengen waar het hoort, zichtbaar in Google.  Wil je op korte- en middellang termijn positieve resultaten boeken op het vlak van SERP, dan is SUPERSTERK* Agency  jouw SEO partner bij uitstek. 

SUPERSTERK* Agency SEO specialist in Hasselt

SEO Strategie

Elke dag gebeuren via Google zowat 3,5 miljard opzoekingen. Dan moet jij met je bedrijf toch ook opduiken in die zoekresultaten ? Niet noodzakelijk. Onderzoek van de toonaangevende dataspecialist AHREFS, op basis van zowat 1.000.0000.000 opzoekingen,  toont aan dat 91% van de bedrijven onzichtbaar blijft in Google. Dat wil zeggen dat ze geen organisch zoekverkeer krijgen (via Google opzoekingen). Een goed SEO-traject begint dan ook met het begrijpen van het strategische plaatje. Dat is meer zichtbaarheid, betrokkenheid en conversie voor jouw merk. SUPERSTERK* spreekt op dat vlak vloeiend SEO en kijkt bovendien naar het totaalplaatje. SEA/SEM zorgt ondertussen voor de nodige screen real estate. Zo kom je ook via PPC Advertising snel en efficiënt tot bij jouw (potentiële) klanten. Wij volgen de SEO/SEA trends van dichtbij op en monitoren elke evolutie op het vlak van SEO/SEA aanpak en algoritmes en maken van daaruit ons gameplan. Samen maken we van jouw merk een kampioen en vooral een merk dat zichtbaar is voor de klanten en zo meer omzet genereert. Wil je het er met ons over hebben ? Klik dan even op ‘Tap Here’.