SUPERSTERK*(e) SEO/SEA/SMO

SEO/SEA/SMO=king

Op zoek naar een SEO/SEA/SMO (Social Media Optimization) specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  SUPERSTERK* Agency is een SEO/SEA/SMO bureau in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. In tegenstelling tot andere bureaus/agentschappen vertrekken we bij SUPERSTERK*  van een strategie. Wat gaan we doen, maar vooral ook: wat gaan we niet doen ? De digitale tools zijn daarbij een middel, geen doel. Wij deden (en doen) SEO optimalisatie & SEA/SMO (Social Media Optimization) voor tal van bedrijven en namen uit de uitgeverswereld. Ook met jouw merk gaan we graag aan de slag. Samen de puzzelstukjes laten passen tot een schitterende SEO/SEA/SMO machine die return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze SEO/SEA/SMO skills kennen geen grenzen.

 

SEO visibiliteit = cruciaal
SUPERTERK* Agency Digital marketing specialist in Hasselt

SEO/SEA/SMO game plan

Bij SUPERSTERK* is SEO/SEA/SMO serious business. Die elementen staan niet op zichzelf, maar maken onlosmakelijk onderdeel uit van een doordachte marketingkoers. Die combinatie resulteert in een mooie marketingmix van short term performance marketing en long term brand building. Als SEO/SEA/SMO specialist in Hasselt concentreren we onze strategie rond  een game plan dat werkt. Als een iteratief proces waarin SEO/SEA/SMO tools, setup en implementatie de motor vormen van een succesvolle marketingmix. Iedereen wil op de eerste pagina van Google en zoekt maximale on-page en off-page conversie en -engagement. Op basis van jouw verwachtingen en onze input gaan we voor ‘page 1’. Samen bepalen we de visie, missie en objectieven en vertalen we die naar werkbare en behapbare stappen. KPI’s vormen daarbij de objectieve meetpunten. Zo weet zowel jij als SUPERSTERK* perfect hoe de vork in de SEO/SEA/SMO steel zit en of we er samen op vooruit gaan.

 

Resultaatgerichte aanpak

Voor SUPERSTERK* moet een SEO/SEA/SMO expert vloeiend Google Analytics, Google Search Console, on-page optimization, keyword research,  landing pages en dies meer spreken. Succesvolle SEO/SEA/SMO optimalisatie is een vak op zich. Het gaat niet enkel over wervende copy/beeld/audio met de juiste sleutelwoorden en keyphrases maar ook om technische optimalisatie. Site performantie, site authority, … : het zijn allemaal elementen die bijdragen aan een optimale Google Ranking, zichtbaarheid en conversie. Bij SUPERSTERK* doen we naast resultaatgerichte optimalisatie evenzeer aan analyse en cijferwerk. Zo bouwen we een optimalisatie traject uit op basis van voortschrijdend inzicht om jouw bedrijf te brengen waar het hoort, zichtbaar in Google.  Wil je op korte- en middellange termijn positieve resultaten boeken met SEO/SEA/SMM, dan is SUPERSTERK* Agency  jouw SEO/SEA/SMM partner bij uitstek. 

 

SUPERSTERK* Agency SEO specialist in Hasselt

Doeltreffende Strategie

Elke dag gebeuren via Google zowat 3,5 miljard opzoekingen. Dan moet jij met je bedrijf toch ook opduiken in die zoekresultaten ? Niet noodzakelijk. Onderzoek van de toonaangevende dataspecialist AHREFS, op basis van zowat 1.000.0000.000 opzoekingen,  toont aan dat 91% van de bedrijven onzichtbaar blijft in Google. Dat wil zeggen dat ze geen organisch zoekverkeer krijgen (via Google opzoekingen). Een goed SEO-traject begint dan ook met het begrijpen van het strategische plaatje. Dat is meer zichtbaarheid, betrokkenheid en conversie voor jouw merk. SUPERSTERK* spreekt op dat vlak vloeiend SEO en kijkt bovendien naar het totaalplaatje. SEA/SMO zorgen ondertussen voor de nodige screen real estate. Zo kom je ook via PPC Advertising snel en efficiënt tot bij jouw (potentiële) klanten. Wij volgen de SEO/SEA trends van dichtbij op en monitoren elke evolutie op het vlak van SEO/SEA aanpak en algoritmes en maken van daaruit ons game plan. Samen maken we van jouw merk een kampioen en vooral een merk dat zichtbaar is voor de klanten en zo meer omzet genereert. Wil je het er met ons over hebben ? Klik dan even op ‘Tap Here’.