SUPERSTERK*(e) SEO

SEO Optimalisatie

Op zoek naar een SEO specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  SUPERSTERK* Agency is een SEO bureau slash Search Engine Optimization expert in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. SUPERSTERK* kan dan ook SEO credits voorleggen om u tegen te zeggen. Wij deden (en doen) SEO optimalisatie voor de grote- en kleine jongens en meisjes in de uitgeverswereld, bedrijven en organisaties.    Wij gaan samen met jou aan de slag. Samen de puzzelstukjes samenvoegen tot een schitterende SEO raamwerk dat return genereert. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze SEO skills kennen geen grenzen. 

SEO visibiliteit = cruciaal
SUPERTERK* Agency Digitale Strategie specialist in Hasselt

SEO Game Plan

Bij SUPERSTERK* is SEO serious business. We zien Search Engine Optimization (SEO) optimalisatie niet als iets dat op zichzelf staat maar wel als onderdeel van een doordachte content marketing strategie. Als SEO specialist in Hasselt concentreren we onze SEO strategie rond  een game plan dat werkt. Als een iteratief proces waarin SEO tools, SEO setup, SEO keyword research en on-site SEO optimalisatie het begin een succesvolle SEO strategie zijn. Iedereen wil op de eerste pagina van Google. Wij nemen je bij de hand en loodsen jouw door het SEO bos. Op basis van je verwachtingen en onze input gaan we voor page 1. Samen bepalen we de visie, missie en objectieven en vertalen we die naar werkbare en behapbare stappen. Samen met jou. Vervolgens gaan we aan de slag met duidelijke meetpunten. KPI’s. Zo weet zowel jij als SUPERSTERK* perfect hoe de vork in de SEO steel zit en of we er samen op vooruit gaan.

SEO=Key

Voor SUPERSTERK* moet een SEO expert vloeiend Google Analytics, Google Search Console, on-page optimisation, keyword research,  landing pages en dies meer spreken. Succesvolle SEO optimalisatie is een vak op zich. Het gaat niet enkel over wervende copy met de juiste sleutelwoorden en keyphrases maar ook om technische SEO optimalisatie. Site performantie, site authority, … : het zijn allemaal elementen die bijdragen aan een optimale Google Ranking. Bij SUPERSTERK* doen we naast resultaatgerichte SEO optimalisatie evenzeer aan analyse en cijferwerk. Zo bouwen we een SEO optimalisatie traject uit op basis van voortschrijdend inzicht om jouw bedrijf te brengen waar het hoort, zichtbaar in Google.  Wil je op korte- en middellang termijn positieve resultaten boeken op het vlak van SERP, dan is SUPERSTERK* Agency  jouw SEO partner bij uitstek. 

SUPERSTERK* Agency SEO specialist in Hasselt

SEO Strategie

Elke dag gebeuren via Google zowat 3,5 miljard opzoekingen. Dan moet jij met je bedrijf toch ook opduiken in die zoekresultaten ? Niet noodzakelijk. Onderzoek van de toonaangevende dataspecialist AHREFS, op basis van zowat 1.000.0000.000 opzoekingen,  toont aan dat 91% van de bedrijven onzichtbaar blijft in Google. Dat wil zeggen dat ze geen organisch zoekverkeer krijgen (via Google opzoekingen). Een goed SEO-traject begint dan ook met het begrijpen van het strategische plaatje. Dat is meer zichtbaarheid, betrokkenheid en conversie voor jouw merk. SUPERSTERK* spreekt op dat vlak vloeiend SEO en kijkt bovendien naar het totaalplaatje. Wij volgen de SEO trends van dichtbij op en monitoren elke evolutie op het vlak van SEO aanpak en algoritmes en maken van daaruit ons gameplan. Samen maken van jouw merk een SEO kampioen en vooral een merk dat zichtbaar is voor de klanten en zo meer omzet genereert. Wil je het er met ons over hebben ? Klik dan even op ‘Tap Here’.