SUPERSTERK*(e) Socials

We ❤️ Social Media Marketing (SMM)

Ben je als kleine (of middelgrote) onderneming op zoek naar een no-nonsense Social Media Marketing (SMM) specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden. SUPERSTERK* Agency in Hasselt heeft 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. Social Media Marketing maakt een integraal deel uit van die expertise. Voor alle duidelijkheid: wij hebben het vooral voor praktische Social Media Marketing die jouw merk van een magnetische aantrekkingskracht voorziet. Geen nodeloze complexiteit. Pragmatisch en to the point, voor kleine- (en middelgrote) ondernemers die de dingen heel hands-on  zien. Pull marketing omdat mensen niet enkel producten kopen maar ook vertrouwen, klantfocus en een dosis merk magie. Push marketing als fijnmazig instrument van een genuanceerde, veelzijdige en future proof customer journey. Social selling als hefboom voor credibiliteit, vertrouwen en convertie. Wil jij ontdekken wat Social Media Marketing voor jouw merk kan betekenen? Dan gaan wij samen met jou aan de slag. Samen leuke en originele dingen bedenken. SEO/SEA/SMM : wij trekken de SUPERSTERK* gereedschapskist  graag open voor dingen waarbij je resultaten boekt voor je merk. Wars van nodeloze complexiteit. Overzichtelijk, zonder jezelf te verliezen in techniciteit en cijfers. Growth hacking op mensenmaat, op jouw maat. Met veel oog voor doelmatigheid. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze Social Media Marketing skills kennen geen grenzen. 

Social Media Marketing specialist in Hasselt
SUPERTERK* Agency marketing automation specialist in Hasselt

SMM Gameplan

Betrokkenheid (engagement) is een zowat de belangrijkste onderscheidende factor op sociale media. Met de verandering van de algoritmes in sociale media en zoekmachines zijn zinvolle interacties en relevantie de sleutel geworden tot succes. Social media marketing (SMM) begint daarom met echte gesprekken en interacties als versneller van het succes van jouw merk. Het is niet langer genoeg om mensen te vragen je content leuk te vinden, te delen en erop te reageren. Je moet jouw aanpak veranderen en afstand nemen van vanzelfsprekende engagementtechnieken. Echte inhoud met meerwaarde is de sleutel tot succes in de toekomst van social media marketing. Vandaag en morgen ligt de focus daarbij op short form video. Bij SUPERSTERK* helpen we jou daarbij graag op weg naar je vooropgestelde SMM doelen.

Social Media Marketing=Key

Social Media Marketing (SMM) is niet gelijk aan online advertenties. Dat wist je waarschijnlijk al. SMM draait vooral rond authenticiteit. Consistentie ook. Wees jezelf als merk. En wees een vaste waarde in het leven van je (potentiële) klanten. Wat je ook doet, treed je lezer/kijker/fan/klant tegemoet op een transparante en verhelderende manier. Je mag gerust een band creëren. Het internet en sociale netwerken zijn massamedia, maar met een micro-segmentatie en dito personalisatie. Social Media Marketing zorgt ervoor dat al die dingen op één lijn komen te zitten. Tone of voice, (huis)stijl, aanpak, … om vertrouwen op te bouwen en je publiek te overhalen om voor jouw merk te gaan.  Wil je op korte- en middellange termijn positieve resultaten boeken op het vlak van Social Media Marketing, dan wil SUPERSTERK* Agency  graag jouw SMM partner zijn. 

Sociale Media Marketing bureau in Hasselt

SMM Strategy

Social Media Marketing (SMM) is niet iets wat je er even bij doet. Het vormt een essentieel onderdeel van je marketingmix. SMM genereert merkvisibiliteit, merk loyauteit, verhoogd website verkeer en het kan een lead generation  machine zijn.  Conversational marketing ook voor  bijvoorbeeld directe chatgesprekken met (potentiële) klanten om het  aankoopproces laagdrempeliger te maken. Boven alles laat het je echter toe om dagelijks in contact te zijn met je (potentiële) klant(en) en omgekeerd. Zo creëer je vertrouwen en interesse en het levert je (via bijvoorbeeld promoted posts, online campagnes, …) ook heel wat interessante informatie op over je (potentiële) klanten. En zo wordt een toevallige passant misschien wel een klant. Kortom, Social Media Marketing vereist tijd en aandacht. Als Social Media Marketing Specialist in Hasselt wil SUPERSTERK* je daar graag mee helpen.