SUPERSTERK*(e) Digital Marketing | SMM/SEM expert

Digital Marketing specialist in Hasselt

Op zoek naar een digital marketing specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  SUPERSTERK* Agency is een digital marketing expert in Hasselt met 15 jaar ervaring in media, branded content, B2B & B2C. Wat maakt SUPERSTERK* op dat vlak anders dan andere agencies ? Wij zien digital marketing als een middel, niet als een doel. Samen met jou gaan we aan de slag om een performant digital marketing plan op te zetten dat past in een bredere marketing visie. Objectief: de puzzelstukjes samenvoegen tot een digital marketing plan dat return genereert. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze digital marketing skills kennen geen grenzen. 

✅ Digital Marketing
✅ Search marketing (SEO, SEM)
✅ Display marketing (SEA, SEM)
✅  Social Media Marketing (SMM)
✅ Content marketing
✅ E-mail marketing
✅ Mobile marketing

 

Even sparren over wat Digital Marketing ook voor jouw merk kan betekenen ?

Digital Marketing specialist Hasselt - Digital marketing specialist Limburg

Verhoog je omzet met Digital Marketing

✅ Digitale advertenties kunnen je merkzichtbaarheid met 80% verhogen. 

✅ De kans dat iemand jouw product koopt via een advertentie van jouw merk die hij/zij elders opnieuw ziet, is 70% groter  

  55% van alle reclame gebeurt via digital marketing

✅ 30% van lokale Google zoekopdrachten (bv. ‘handtassenwinkel in Hasselt’) resulteren in een aankoop binnen de 24 uur. 

✅ Wanneer iemand naar een product/dienst zoekt en jouw merk opduikt via bv. een display ad, is de kans 60% groter dat die persoon ook bij jouw merk zal kopen

✅ 30% van mensen die de advertenties van jouw merk online zien, zullen ook effectief op zoek gaan naar jouw merk

✅ 50% van bedrijven geeft aan dat organisch zoekverkeer (SEO = niet betalend) de beste marketing ROI garandeert

✅ Zet je een geoptimaliseerde mix in van performance marketing (betalend verkeer) en organische marketing (niet betalend verkeer) bereik je (potentiële) klanten op een consistente- en optimale manier

 

 

 

 

Digital marketing die scoort

Bij SUPERSTERK* zijn we fans van digital marketing om nieuwe klanten aan te trekken en tractie/awareness/conversie te creëren voor je merk. Digitale marketing succesvol maken voor je merk is gebaseerd op een realistisch raamwerk. De customer journey optimaal faciliteren met content/boodschappen die aanspreekt, meetpunten opzetten, voortschrijdend inzicht,… Zie je het even niet meer ? No worries, wij wel.

 

Digital marketing campagnes/flows opzetten die scoren: dat vraagt doorzicht. Elk detail is immers belangrijk. Strategie, doelgroepen, segmentatie, triggered e-mails, landing pages, flow automatisatie en -personalisatie: het hoort allemaal bij een doordachte aanpak. Dat weten we bij SUPERSTERK* als geen ander. Samen maken we van jouw merk een digital marketing kampioen. En vooral een merk dat via digital marketing nieuwe klanten aantrekt en zo meer omzet genereert. 

Digital Marketing FAQ

Digital marketing is de discipline waarmee je de marketing objectieven van jouw merk realiseert via online- en interactieve kanalen, -media en -concepten. Digital marketing is veelal gericht op conversie (sales, downloads, lead info verzamelen, ...) en engagement van jouw (potentiële) klanten. Dit via doorgedreven (online) data analyse om zo jouw digital marketing initiatieven steeds scherper af te stellen richting jouw klant. Vandaag overlappen digital marketing en traditionele marketing steeds meer waardoor het 'Digital' aspect van 'Digital Marketing' niet langer relevant is. Kortom, alle marketing efforts zijn hoe langer meer digitaal.
Digital marketing versus traditionele marketing (bv. print) laat toe om veel beter in te schatten hoe individuele klanten of doelgroepen zich gedragen en te reageren / bij te sturen m.b.t. de marketing initiatieven van jouw merk. Die inzichten verwerf je via een rist aan online analyse tools . Dus als iemand bijvoorbeeld op een product klikt maar de kassa niet haalt in je e-shop, kan je die klant opnieuw 'targeten' met gepersonaliseerde advertenties en berichten over dat product. Of hem/haar eraan herinneren dat het product in kwestie nog wacht in zijn/haar e-shoppingmandje. Digital marketing helpt je ook om in een beginfase gefaseerd awareness te creëren voor een nieuw product/dienst. De mogelijkheden zijn alvast legio. 
Digital Marketing is een kost-effectieve manier om breed publiek snel aan te spreken. Je spendeert als merk niet meteen grote budgetten en haalt tegelijkertijd toch de nodige impact,  zichtbaarheid en conversie. Met digital marketing kan je ook heel kort op de bal spelen en je digital marketing initiatieven bijsturen. Werkt een bepaalde marketing campagne bijvoorbeeld goed, dan kan je die via digital marketing snel schalen om nog meer impact te krijgen.