SUPERSTERK*(e) E-commerce

E-commerce kanjer

Op zoek naar een webshop specialist in Hasselt en omstreken ? Gevonden.  Jouw webwinkel opzetten is ons ding. Neen, niet snel je webwinkel in mekaar zetten en dan dag met het handje. Bij SUPERSTERK* Agency adviseren we je met raad en daad over jouw webshop totaalplaatje: branding, logo, website, webwinkel, logistieke ketting, verpakking, bezorging, payment gateway, social selling, … Een webshop starten, een webshop maken of een webshop beginnen: het maakt niet uit hoe jij het wil noemen. Samen gaan wij met jou aan de slag voor een schitterende online verkoopervaring en voegen we de e-commerce puzzelstukjes samen tot een online e-commerce verhaal dat werkt. Onze thuisbasis is Hasselt, maar onze webshop vaardigheden kennen geen grenzen. 

 

Webshop specialist in Hasselt
SUPERTERK* Agency marketing automation specialist in Hasselt

Wegwijs in webshop

Bij SUPERSTERK* is e-commerce  serious business. We zien een webwinkel niet als een quick win die je er even bij doet. Een webshop laten draaien, dat is hard labeur. Bij SUPERSTERK* Agency  maken we je daarom wegwijs in de e-commerce mogelijkheden die je hebt en waar je naartoe kan werken.  Wake-upcall: vandaag zijn er zowat 50.000 Belgische webshops. 80% van die webshops maakt geen of weinig winst. 4% van de webshops wereldwijd draait 85% van de omzet. Het merendeel daarvan zijn de grote buitenlandse kleppers waar jij waarschijnlijk ook al je digitale winkelmandje hebt gevuld. Wij komen dan ook niet met een smiley face in zeven haasten jouw webshop opzetten. Wij denken mee over de journey die jij als e-tailer kan maken in die competitieve setting. Om maar te zeggen: als nieuwbakken e-tailer moet je je smijten.  Niet zomaar je online winkel opengooien en dan gewoon achterover leunen. Samen met jou bepalen we bij SUPERSTERK* Agency echter een traject met werkbare en behapbare stappen om jouw webwinkel tot een succes te maken. 

 

E-commerce starten

A bicycle for the mind. Dat is wat jouw webshop moet worden voor jouw (toekomstige) klanten. Niet de woorden van SUPERSTERK* Agency. Wel die van Steve Jobs (Apple). Een webwinkel is dan ook niet zomaar een extra verkoopkanaal, maar een online plaats van vertrouwen waar jouw klanten meerwaarde in hun leven creëren met de producten en/of diensten die jij aanbiedt. En de verhalen over jouw producten en diensten die ze er in tekst, beeld en video over jouw merk kunnen ontdekken. Een verhaal van merkidentiteit en social proof dat jij samen met jouw klanten opbouwt en dat zij op hun beurt versterken. Omdat je goed bent in wat je doet. Dat is heel veel meer dan snel op wat technische knoppen drukken. Online winkeltje spelen, dat kan iedereen. Een (online) merkbeleving slash e-commerce verkoopervaring neerzetten die knalt, dat is wat anders. Daar heb je SUPERSTERK* Agency voor, de webshop specialist in Hasselt.

 

Webshop expert in Hasselt

Webshop strategie

  Je hebt het voor jouw merk en dus ook voor jouw webshop in wording. Wat jezelf doet dat doe je dan toch ook beter, toch ? Mja, dat laatste moet je misschien even nuanceren. Er komt immers heel wat kijken bij het opzetten en runnen van een webshop. Jouw core business is je merk. Kortom, het product of de dienst dat je wil aanbieden. Dat is waar jij je dus best op concentreert. Als webshop specialist in Hasselt is SUPERSTERK* Agency er vervolgens om jouw e-commerce verhaal tot leven te brengen. Samen maken wij van jouw merk een e-commerce kampioen en vooral een webshop die zichtbaar is voor jouw (potentiële) klanten en zo meer omzet genereert. Wil je het er met ons over hebben ? Klik dan even op ‘Tap Here’.