Divers

Happy 2022 :-)

  • By Pascal Dewulf
  • On January 3, 2022

Een nieuw jaar, een nieuwe en spetterende start. ✨🚀 Bij SUPERSTERK* Agency zitten we boordevol plannen. Horizonten verleggen, creatief los gaan en knappe objectieven bereiken samen met onze superklanten. De SUPERSTERK* keywords voor 2022, die geven we jou alvast graag even mee.  

Co-creatie ➡️ samen dingen creëren met onze superklanten blijft ook in 2022 onze absolute topprioriteit. Samenwerken op basis van creativiteit, superideeën en heldere objectieven in combinatie met analyse & optimalisatie. Consolideren waarin we uitblinken en daarop verder bouwen. Co-creëren met onze klanten om zo een ideale groeibiotoop te creëren. 


Groeifocus ➡️ “If you don’t know where you’re going, any road will get you there.” Niet onze woorden. Wel die van ‘Cheshire Cat’ uit Alice in Wonderland. Wij geloven dan ook niet in sprookjes. Om te groeien moet je doen wat je moet doen. Niet wat iedereen doet. Wel wat goed is om jouw merk efficiënt in een groeiversnelling te brengen. 


Vliegwielstrategie ➡️  met een vliegwielstrategie creëer je merkmomentum. De klantbeleving en het groeipotentieel van je merk zijn daarbij de spil. Storende bedrijfsprocessen, teveel focus op de organisatie, te weinig focus op de klant : weg ermee. Een vliegwielstrategie brengt vaart in je merk wanneer je die correct gebruikt. 


Fast forward ➡️ mee zijn met trends en ontwikkelingen. Snel schakelen. Predictive marketing om geen losse flodders te schieten. Experience marketing om je klanten dichtbij te brengen. Conversational marketing om je klanten dichtbij te houden. Je merk vormgeven als een social hub. Een plek waar mensen thuiskomen. Vertrouwen als secondenlijm tussen jou en jouw klant. Meerwaarde creëren voor klanten als hoofdobjectief.

#happynewyear #marketing #experience #letsconnect #letsgrowtogether #changemakers